Palydovinis telemetrinis prietaisas SolSat 5

  • Kraunamos nuotraukos
    Kodas: 9700

    9700 modelio SolSat 5 yra moderni palydovinė sistema, naudojanti globalias iridžio technologijas, leidžiančias prisijungti ir perduoti duomenis iš nutolusių jūsų vandens monitoringo objektų.   

  • SolSat 5 lengvai prisijungia prie Solinst duomenų perdavimo įrenginių per saugią Wi-Fi aplikaciją jūsų mobiliajame telefone.  SolSat5 elektronikos atmintis talpina ir perduoda per palydovinį ryšį iki 100 tūkstančių matavimų rezultatų. Prietaisas sumontuotas kompaktiškoje, tvirtoje, vandeniui atsparioje dėžutėje, kurią galima nesunkiai sumontuoti bet kurioje jums patogioje vietoje. Prietaiso viduje esanti saulės baterija prailgina jo veikimo laiką, be to galima prijungti ir papildomą saulės baterijos elementą. 

    SolSat5 telemetrinis įrenginys gali aptarnauti vieną Solinst matavimo prietaisą. Telemetrijos viduje sumontuojas barometrinis sensorius automatiškai kompensuoja vandens lygio matavimų rezultatus. Matavimų duomenys yra siunčiami į saugų interneto portalą, kur juos galima saugoti, peržiūrėti ir eksportuoti norimais adresais. 

     

    Žr. detalesnį aprašymą anglų kalba/ Data sheet in English